✓ Håndlavet i Danmark     ✓ Levering kun 49 DKK     ✓ Fri fragt ved køb over 500 DKK

Sådan virker MultiFlapper

Som jæger ved du, hvor svært det kan være at lokke trækfuglene tæt nok på, til at du kan skyde dem. Med en MultiFlapper får du et stykke specialdesignet jagtudstyr, som bevæger vingerne for en påsat, død fugl, så dens artsfælder kan se den på lang afstand og kommer hen for at undersøge nærmere.

MultiFlapperen bliver leveret i en nem sampak, som vejer 2,3 kg. Pakken indeholder selve flapperen, et jordspyd, batteri og en styreboks; alt sammen designet og håndlavet i Danmark.

  • Flapperen er udviklet, så du nemt kan montere en død due eller krage. Se video her på siden.
  • Jordspyddet er nemt at presse i jorden og ændre vinklen på, alt efter om du skal på due- eller kragejagt.  Spyddet kan tages af, så flapperen er praktisk at have i rygsækken, når du skal på trækjagt.
  • Styreboksen gør, at du selv kan regulere hastigheden på vingerne, så fuglens bevægelser virker så realistisk om muligt. Du kan også lade styreboksen køre i interval, så fuglen bevæger vingerne i fx fem sekunder for så at holde pause i fem sekunder – en teknik som er særlig effektiv på duejagt.
  • MultiFlapperen er udviklet til at holde strøm en fuld jagtdag; batteritid afhænger af dit valg af hastighed og interval.

Køb en MultiFlapper nu

Her ses MultiFlapper i aktion

multiflapper-inaction

Her ses MultiFlapper i aktion

MultiFlapper til duejagt

Hvis du vil optimere opstillingen på din trækjagt efter duer, kan MultiFlapperen, sammen med dine almindelige lokkeduer, gøre en stor forskel. Du monterer en død skovdue på flapperen og starter med hurtige vingeslag med pauseinterval på styreboksen. Flapperen vinkles, så det ligner en due, som er ved at lande.

Flapperens bevægelser kan ses på meget lang afstand, da duens vingespejl bliver meget tydelig under bevægelsen. Du kan derfor lokke duer på skudhold fra meget længere afstand end ellers.

Duerne vil ofte gerne helt ned og lande i forbindelse med flapperen, og derfor er det vigtigt, at du placerer den indenfor passende skudafstand. Med en MultiFlapper sammen med dit sædvanlige jagtudstyr, vil du opleve, at duerne er så fokuserede på flapperens bevægelser, at de ofte ikke ser, når du rejser dig fra dueskjulet.

MultiFlapper til kragejagt

Vi bruger altid en MultiFlapper på kragejagt. Det, at der er en krage med baskende vinger i forbindelse med de almindelige lokkerkrager, gør, at din lokkeopstilling bliver meget mere effektiv. Pga. bevægelserne af de udbredte vinger får andre krager øje på din opstilling fra meget lang afstand. Krager, som før ville være fortsat videre, drejer nu ofte af og kommer hen for at undersøge nærmere.

Vi bruger typisk 2-4 udstoppede krager sammen med en krage på MultiFlapperen. Det virker, og det er nemt at transportere i en rygsæk.

Sæt MultiFlapperen så den står vandret og monter kragen. Sæt styreboksen til at køre uden pauseinterval og sæt vingehastigheden i en langsom, men naturlig hastighed, så det ligner en krage, der langsomt er ved at svæve hen til de andre. Stil gerne flapperen lige ud for dit skjul og de andre kragelokkere længere ude til siden; du kan forvente at skulle skyde lige over flapperen, da kragerne ofte flyve direkte hen til den krage, der bevæger sig.

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven Ingen varer i kurven