✓ Håndlavet i Danmark     ✓ Levering kun 49 DKK     ✓ Fri fragt ved køb over 500 DKK

Handelsbetingelser

De betingelser, du finder herunder, gælder for alle køb foretaget hos jagtvaerkstedet.dk.

Jagtværkstedet
Sminge Møllevej 1
8600 Silkeborg

Cvr. nr. 40501916

Priser
Alle priser er i DKK og inkl. moms og afgifter. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser ekskl. Grønland og Færøerne.

Betaling
Visa/Dankort (gebyr 0,0%)
MobilePay (gebyr 0,0%)
MasterCard (gebyr 0,0%)

Levering
Fri fragt ved køb over 500 kr.

Fragt koster ellers 49 kr. inkl. moms
Ved bestilling afsendes ordren indenfor 1 til 3 hverdage. Pengene trækkes fra din konto når varerne afsendes fra jagtvaerkstedet.dk

Jeg sender primært pakkerne afsted med GLS. Forvent 2-3 dages levering.

Ordrer sendes ikke i weekenden eller på helligdage. Ekstra leveringsomkostninger som følge af forkert angivet leveringsadresse påhviler altid køber. jagtvaerkstedet.dk fraskriver sig ansvaret for forsendelsen ved forkert adresser og yder ingen erstatning i dette tilfælde. Hvis pakken ikke afhentes i pakkeshop, returneres den til jagtvaerkstedet.dk, og der pålægges et gebyr på 50 kr. til dækning af administrations- og fragtomkostninger.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)
Du har 14 dages fuld fortrydelsesret, når du handler hos jagtvaerkstedet.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden at give jagtvaerkstedet.dk tydelig skriftlig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du skriftligt har meddelt jagtvaerkstedet.dk, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord kan du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet på en anden måde end som beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at få hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer jagtvaerkstedet.dk alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering)

Betalingen refunderes uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor jagtvaerkstedet.dk har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. En sådan tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Tilbagebetalingen kan tilbageholdes, indtil jagtvaerkstedet.dk har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Jagtværkstedet
Sminge Møllevej 1
8600 Silkeborg

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! jagtvaerkstedet.dk modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation
Du har altid 2 års reklamationsret, når du handler hos jagtvaerkstedet.dk. Det betyder, at du kan klage over fejl og mangler ved varen. Du skal reklamere indenfor rimelig tid, efter du har opdaget problemet.
Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetales dine omkostninger i forbindelse med reklamationen. Det gælder også fragtomkostninger, hvis du har valgt den billigst mulige fragt i forbindelse med returneringen. Du skal kontakte jagtvaerkstedet.dk på mail@jagtvaerkstedet.dk inden du returnerer varen.
Når du modtager varer fra jagtvaerkstedet.dk, skal du altid tjekke om emballagen er intakt. Hvis den ikke er det, skal det påtales enten til post/fragtmand og jagtvaerkstedet.dk skal have besked herom.

Luk
Kurv (0)

Ingen varer i kurven Ingen varer i kurven